• 106kg-ról indultam 2015.03.29-én... 40kg-t fogytam összesen, amiből zsír azt hiszem 38kg volt. Nagyon élveztem a diétát, szerettem csinálni! Voltak nehezebb napok is, amikor nagy önfegyelemre volt szükségem, de úgy gondolom kitartással bármit el lehet érni. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy betartottam az utasításokat, mindent próbáltam úgy csinálni, ahogyan Doktornő javasolta. A fogyásom egyenletes volt, ami motivált ☺. Ez nekem már életmód váltást is jelent, hiszen csak úgy lehet megtartani az elért súlyomat. Sportolni is elkezdtem,sétával indítottam,aztán bicikliztem napi 20-22km-t... s már az 5. kondi bérletemet vettem meg!!! ☺ Heti 3 edzésem van, kb.1,5 - 2 óra mozgás.Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer oda fogok járni! Éreztem, hogy mozognom kell, tele vagyok energiával, szerencsére beteg sem voltam azóta ☺ . Nagyon hálás vagyok, hogy segítséget kaptam a diétámhoz, s talán nem leszek nagyképű, ha azt mondom, büszke vagyok magamra, hogy elértem ezt a nagy eredményt!!!! ☺ Eldöntöttem, belevágtam, s végig is csináltam! Azóta nagyon sokan kerestek meg, hogy segítsek fogyni. Mindenkinek szívesen segítek, Doktornőhöz irányítom őket, lelkesítem, hogy legyenek kitartóak. Azt mondják, erőt adok nekik, hogy látják a sikeremet.

  • Másfél évvel ezelőtt kezdtem el járni Dr. Ispány Marietta doktornőhöz az INSUMED fogyókúrás módszerre. Fiatalabb koromban sosem volt gond a súlyommal, de a változó kor kezdetével én is megtapasztaltam számtalan olyan kellemetlen tünetet mint például a hízás. Ezzel együtt aztán jöttek a kardiológiai, vérnyomás, koleszterin problémák. Sok jót hallottam a módszerről így elhatároztam, hogy megpróbálom. Itt kell megjegyeznem, hogy tényleg elhatároztam! Ugyan is ez nagyon fontos, sőt szerintem az egyik lényege minden fogyókúrának!! Elmentem a doktornőhöz és az első alkalom után tudtam, hogy ez nekem menni fog! A doktornő személyisége, kedvessége, és minden úgy globálisan együtt megerősített abban, hogy jó helyen járok! Elkezdtem inni a tápszereket szigorúan betartva a doktornő utasításait! Ez nagyon fontos! Nagy önfegyelem kell hozzá, de megéri! A kilók olvadtak le rólam és egyre jobban kezdtem magam érezni a bőrömben. 1 év után ott tartottam nyáron, hogy újból fel tudtam venni a strandon a bikinit és nem kellett magamat mindenféle kendőkkel takargatni. 44-es ruhaméretről 38-40-es méretre sikerült karcsúsodnom. Ennek a fogyókúrának nagyon nagy előnye az, hogy nem éhezünk! 1 év után már havonta egyszer járok vissza a doktornőhöz kontrollra, csak vacsorára iszom a tápszert, a reggelim és ebédem normál egészséges étrend és a súlyomat tartom!!!!  Szeretném megosztani mindenkivel, hogy a vérnyomás csökkentő gyógyszert 2 hónapja elhagyhattam és a koleszterin szintem a másfél év alatt teljesen normális szintre beállt! Az hiszem már csak ezért is megérte! Véleményem és saját tapasztalatom szerint legalább 1 évig kell járni a doktornőhöz ahhoz, hogy az életmód váltással kapcsolatosan át tudjuk állítani magunkat egy más fajta életvitelre, amit utána tudunk is tartani. Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek, mert ez a módszer működik!!!

  • 65 éves hölgy páciensünk 9 hét alatt 10,8 kg-tól szabadult meg, amiből 10 kg csak zsír volt, emellett 1 kg izma is épült. Elkezdett mozogni, közérzete megjavult és lendületes lett. Tovább folytatja a fogyókúrát, amihez az eddigi sikerei és a rendszeres kontrollok sok motivációt adnak. Az alábbi képen látható a tendencia ismertető, amely minden páciensnél részletesen elkészül, a biztonságos, egészséges fogyás érdekében.

  • 42 éves férfi páciensünk 2016.08.13-án kezdte a fogyókúrát 154,5 kilogrammal. Az első mérés alkalmával 143 kg-ra csökkent a súlya, zsírból 8,7kg-ot fogyott. A fogyókúrát azóta szépen tartja, kéthetente rendszeresen jár a mérésekre. A mai napon 18,4 kg-os fogyást regisztráltunk testzsírból, valamint a mája is gyönyörűen kitisztult. Nagyon jól érzi magát, mozgása sokkal könnyebb, így már az edzés is a mindennapjai részévé vált. Nagy lendülettel folytatja tovább a diétát!

  • 74 éves hölgy páciensünk 2016.05.21-én kezdte a diétát 91 kilogrammal. Az első mérésnél 4,5 kg-ot adott le zsírból 2 hét alatt. Augusztus 27-én testsúlyból 12 kg-ot, zsírból 11,3 kg-ot fogyott, amely értékek október 8-ára testsúlyból 13kg-ra, zsírból pedig 12,4 kg-ra módosultak. Páciensünk ízületi fájdalmai megszűntek, járása könnyebb. A vérnyomáscsökkentőjét feleztük, laborértékei jelentősen javultak. A fogyókúrát töretlen lendülettel folytatja! Így tovább, szép munka!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!