Az INSUMED orvosok 2002 óta sikerrel gyógyítanak Németországban, Ausztriában és Svájcban a túlsúlyos 2-es típusú cukorbetegeknek összeállított INSUMED táplálkozási koncepcióval.


Magyarországon ez az EU-csatlakozás után kezdődött, 2005-ben.


A 2-es típusú cukorbetegség egy olyan betegség, amelyet a túlsúly tovább ront. A cukorbetegség miatt pedig a túlsúlyt szinte lehetetlen leadni. Ördögi kör alakul ki. A táplálkozási szokások megváltoztatása és a testzsír csökkentése feltartóztathatja a cukorbetegséget, javíthatja az állapotot, sőt,- ha csak átmenetileg is - gyógyíthatja azt, különösen akkor, ha rövid ideje áll fenn az anyagcserezavar. 


A betegség sokrétűségét és esetenkénti különböző lefolyását figyelembe véve, nem lehet általánosan kötelező, mindenkire érvényes terápiás irányvonalat meghatározni. 
Az INSUMED ajánlás mindig a laborvizsgálatok és az alkalmazott gyógyszeres kezelés függvényében készül el.


Az INSUMED módszerének köszönhetően megismerkedhet egy könnyen betartható rendszerrel, ízletes ételeket ehet, jóllakhat, nincs tiltott élelmiszer és éhezés, így a jó kedély garantált!


A diéta során speciális, gyógyászati célra szánt tápszert, INSUMED Trinknahrungot fog fogyasztani. Túlsúlytól szenvedők speciális, a kezelőorvos által megállapított, étrenddel történő kezelése során az INSUMED Trinknahrung tápszerrel kiegészített táplálkozás elősegíti a hiánybetegségek kialakulásának megelőzését, az izomzat megtartását.


Az INSUMED Trinknahrung lehetővé teszi, hogy zsírszegény, szénhidrát- és élelmi rostban gazdag, mégis alacsony kalóriatartalmú táplálkozást ajánlhassunk Önnek, úgy, hogy a fehérjefogyasztás terén se szenvedjen hiányt.


Az INSUMED Trinknahrung egy speciális főétkezés túlsúlyos diabéteszeseknek, akik cukorbetegségük miatt különleges, terápiás táplálkozást folytatnak.
A Trinknahrung fogyasztásának az előnyei cukorbetegeknél:

  • Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, ezért hiánybetegség kialakulásától nem kell tartani.
  • Prebiotikus élelmi rostot tartalmaz, ez az emésztés szempontjából kedvező hatású.
  • A Trinknahrung zsírtartalma nagyon csekély, így nincs felesleges energia bevitel.
  • Alacsony vércukorszint emelkedést, illetve inzulinválaszt vált ki.
    Amennyiben Ön 2-es típusú cukorbeteg és csökkenteni szeretné testsúlyát, forduljon az Önhöz legközelebb dolgozó INSUMED tanácsadó orvoshoz!
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!