Dr. Ispány Marietta vagyok, háziorvos, Insumed specialista. Alapvető feladatomnak tartom a betegségek megelőzését. Ma 9 éves tapasztalattal az INSUMED fogyási rendszerben több ezer betegnek segítettünk.

 

Hiszem és tudom, hogy a tartós, valamint egészséges fogyáshoz elengedhetetlen a helyes táplálkozás, illetve a rendszeres testmozgás! Felügyelettel és segítséggel könnyebb, gyorsabb és egészségesebb eredményt lehet elérni, éhezés nélkül!

 

Ha Ön is túlsúllyal küzd, esetleg a normálisnál magasabb vércukorszinttel rendelkezik, ha rengeteg különféle diétával próbálkozott már, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt, akkor segítek Önnek elérni a kívánt testsúlyt és egy egészségesebb, önbizalommal telibb életet.


SAJÁT SIKERTÖRTÉNETEM


"2011. őszén 79 kg voltam, már a teltkarcsú méretekre volt szükségem. Hiába mozogtam hetente kétszer, a súlyomból csak 5 kg-ot sikerült lefaragnom. Az Insumed diétát elkezdve 2012. áprilisára 54 kg lettem. El sem hittem, hogy újra vékony vagyok és S méretűek a ruháim. 2014-ben társat találtam és férjhez mentem. Megváltozott az életem."

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!